Iftar Voedselbank Deventer

Als afsluiting van de maand Ramadan kwamen we op 22 Juni bij een met de vrijwilligers van de Voedselbank Deventer en de studenten en vrijwilligers  van stichting de Gouden Generatie.  Onder het genot van een overheerlijke iftar maaltijd, konden we kennismaken met vele nieuwe gezichten. Dit gaf ons de mogelijkheid om al deze nieuwe mensen ook uit te nodigen voor toekomstige activiteiten. Er hing een hele gezellige sfeer, een maaltijd biedt ook de ideale gelegenheid om een ieder echt te leren kennen. Onbekend maakt onbemind is een spreekwoord die we allen wel kennen. Door kennis te maken, samen te praten, samen te denken over de problematiek die er heerst in Nederland wordt die onbekendheid weggenomen. Wat er ontstaat is harmonie, begrip en medeleven.  Al met al was dit een geweldige avond die zeker voor herhaling vatbaar is.