Zeecontainer voor Afrikaanse kinderen

De jongeren van nu, zijn de toekomst van morgen. En daar zetten wij ons graag voor in. Kinderen Guinee -Conakry moeten vaak kilometers lopen naar school. Daar eenmaal aangekomen zijn er vaak nauwelijks tafels en stoelen voor deze school gaande kinderen in de overvolle klassen waar zij les krijgen. En dat terwijl in ons land regelmatig dat soort spullen bij het grofvuil worden gezet. Daarom heeft Stichting de Gouden Generatie in samenwerking met Time to Help een inzamelingsactie voor deze artikelen op touw gezet .

In totaal is een zeecontainer volgeladen met hulpgoederen zoals schooltafels, stoelen, kasten, computers, kleding, bedden en door kinderen meegebracht speelgoed naar het Afrikaanse land opgestuurd.  Inmiddels is de zeecontainer die half oktober is vertrokken aangekomen op de plaats van bestemming. Namens de stichting en Time to Help willen wij graag normaals alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet en het medemogelijk maken van het transport!