Avondmaaltijd voor vluchtelingen

Gouden Generatie en Time to Help slaan handen ineen met dagelijkse vluchtelingen-iftar

Stichting Gouden Generatie en Stichting Time to Help organiseren gemeenschappelijk, voor in totaal zestien dagen, een iftar-avond voor vluchtelingen uit Deventer. Van maandag tot en met donderdag biedt het pand van Gouden Generatie aan de Smyrnastraat in Deventer plaats voor ongeveer 75 deelnemers.

Nederland heeft mensen uit Noord-Afrika en het Nabije- en Midden-Oosten – die onder erbarmelijke omstandigheden huis en haard hebben moeten verlaten – met open armen opgevangen en een helpende hand aangereikt. Stichting Gouden Generatie en Time to Help hebben daarom vanwege hun sociale en humanitaire doelstellingen eveneens hun hand uitgereikt.

De afgelopen weken werden warme maaltijden geserveerd voor mensen uit den vreemde en Gouden Generatie en Time to Help geloven hiermee een warm en duidelijk signaal te hebben uitgegeven.