Meet & Greet met buurtbewoners Voorstad

Stichting Gouden Generatie heeft op 22 mei in haar pand aan de Smyrnastraat een Meet & Greet gehouden met haar buurtbewoners in de Deventerse Voorstad.

De middag, die duurde van 15.30 tot 17.00, stond in het teken van een brunch en sociale ontmoeting. Een van de vrijwilliger bij Stichting Gouden Generatie, praatte de middag aan elkaar en lichtte de aanwezigen voor over de activiteiten en doelstellingen van Stichting Gouden Generatie.

Tijdens de daaropvolgende brunch konden de aanwezigen vervolgens in een ongedwongen sfeer elkaar leren kennen en bespreken wat er zoal aan sociale projecten kon worden opgezet om de Voorstad leefbaarder te maken. Daar kwamen een aantal interessante ideeën uit voort, waaronder de mogelijkheid gezamenlijk kinder- en wijkfeestjes te organiseren. Veel van de aanwezigen zegden toe een handje te willen helpen om deze buurtfeesten op touw te zetten.

Voor de volgende Meet & Greet, waarin de ideeën naar een hoger plan getild moeten worden, zullen ook vertegenwoordigers van omliggende scholen en speeltuinen worden uitgenodigd.