Smaakvolle avond met Turkije’s bekendste kok

In de avond van zaterdag 12 maart heeft Stichting Gouden Generatie in zalencentrum “De Lindeboom” in Deventer een thema-avond georganiseerd die aanwezigen zich nog lang zullen heugen.

Aan het avondprogramma, waarin het thema ‘onderwijs’ centraal stond, namen ongeveer 200 genodigden deel. Presentator Hüseyin Dökmeci opende de avond met een toespraak over de stichting en het belang van onderwijs. Dökmeci luidde daarna het optreden in van muzikant Mesut Çakır. Çakır, die onder meer bekend staan om zijn fraaie stem en zielroerende dichtkunde, vermaakte de deelnemers terwijl zij intussen konden dineren.

Na het diner vereerde de bekendste kok van Turkije, Oktay “Usta”, de aanwezigen met zijn lang geanticipeerde komst. Voor zowel de jongste deelnemers als de oudere, organiseerde Oktay Usta tijdens het slotstuk en tegelijkertijd hoofdbestanddeel van de avond diverse vermakelijke wedstrijdjes.

Naderhand konden de aanwezigen zich met de beroemde kok op de gevoelige plaat laten vastleggen.