Tweede avond ‘Samen Koken’

Op woensdag 17 februari heeft bij Stichting Gouden Generatie ten tweeden male een kookavond ‘Samen Koken’ plaatsgevonden. Op het menu stonden ditmaal overheerlijke Turkse pizza’s (lahmacun), gezouten yoghurtdrankjes (ayran) en salade.

Tijdens de onderhoudende kookavond, die deze keer welgeteld 11 deelnemers trok, werd bij het breiden van Turkse pizza deeg gekneed, uitgerold, rijkelijk belegd en in de oven geplaatst. Onderwijl werden de yoghurtdrankjes en salades bereid. Terwijl aan de ene kant vingervlugge kookkunsten werden gedemonstreerd, werd aan de andere kant volop gekeuveld. De gerechten werden in een prima sfeer bereid en naderhand al tafelend verorberd.

Afgezien van de Turkse pizza zal de avond de deelnemers nog lang heugen door de gesprekken en onderwerpen. En dat is het belangrijkst, nietwaar? Op naar ‘Samen Koken’ deel drie!