Gevulde paprika’s en Turkse soep tijdens kookavond Gouden Generatie

In de avond van woensdag 20 januari 2016, heeft Stichting Gouden Generatie Deventernaars van verschillende rangen en standen samengebracht voor een gezellig avondje koken. Doel van de avond was het bijeenbrengen van mensen van verschillende achtergronden om kennis te maken, het gezellig te hebben samen en samen te koken. De kookavond werd georganiseerd door vrijwilliger en zorgverlener Adem Kostik van Stichting Gouden Generatie.

Kookgroepen
De avond ving aan met een kopje Turkse thee, gevolgd door groepsgewijze kookactiviteiten. Van de kookgroepen bereidde de ene groep een traditioneel Turks soepje, terwijl een andere groep een salade maakte en derde groep het traditionele Turkse gerecht van gevulde paprika’s voor haar rekening nam. Na het eten werd de avond afgesloten met een traditioneel kopje Turkse koffie (kahve).

De eerstvolgende, maandelijkse ‘Samen Koken’ kookavond staat gepland voor 17 februari 2016.