Meet&Greet bij pinkstergemeente House of Refuge Ministry

Op 31 oktober heeft een meet&greet middag plaatsgevonden bij pinkstergemeente Stichting House of Refuge Ministry.

De bijeenkomst, die plaatsvond tussen 12.00 en 17.00 uur, bood deelnemers van verschillende levensbeschouwelijke achtergronden de mogelijkheid om kennis te maken met elkaar. Aan de hand van een klein stalletje konden de deelnemers een aantal bezienswaardigheden aan de overige deelnemers tentoon stellen.

De vrijwilligers van Stichting Gouden Generatie maakten van de gelegenheid gebruik door met een kraampje diverse culturele etenswaar te presenteren en de overige deelnemers over hun stichting vertellen.

De christelijke stichting House of Refuge Ministry en Stichting Gouden Generatie troffen elkaar voor het eerst tijdens een culturele activiteit van Stichting Gouden Generatie. Naar aanleiding van die aangename kennismaking werd Stichting Gouden Generatie op haar beurt uitgenodigd om aan deze meet&greet deel te nemen.