Seminar: Belangrijke details bij de opvoeding

Op zaterdag 13 juni 2015 heeft St. Gouden Generatie de Seminar “Belangrijke details bij de opvoeding van de Gouden Generatie” georganiseerd in klarenbeek. Gedurende seminar hebben honderden mensen deelgenomen aan de leerzame en gezellige bijeenkomst waarbij lekkere hapjes uit de Turkse keuken zijn aangeboden. 

Tijdens de bijeenkomst heeft de heer Özturk met zijn muzikale band sfeer gecreëerd in de volle zaal. Hier opvolgend heeft de heer Bozkuş zijn expertise overgebracht over de opvoeding van de Gouden Generatie. Wij hopen dat de deelnemers hebben genoten van de organisatie. In de toekomst zal St. Gouden Generatie doorgaan met het organiseren van dit soort leerzame seminars om toegevoegde waarde te hebben aan de participatie, emancipatie, integratie, solidariteit, interculturalisatie en diversiteit.

Wij danken alle vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd aan het organiseren aan deze leerzame sfeervolle seminar!