Culturele Dagen St. Gouden Generatie

Op zaterdag 30 mei en zondag 31 mei 2015 heeft St. Gouden Generatie de Culturele Dagen met volle liefde en dialoog georganiseerd op het Beestenmarkt in Deventer. Gedurende dagen hebben honderden mensen deelgenomen aan de leuke activiteiten en bijeenkomsten waarbij lekkere hapjes uit de Turkse keuken zijn aangeboden. Hierbij valt te denken aan Baklava, Turkse Pizza, Kebab Döner, Griesmeelpudding, Turkse Thee en nog meer diverse hapjes. Naast de heerlijke Turkse Cultuur hebben een groep Schuyltamboers een prachtige muzikale voorstelling gepresenteerd.

Namens het bestuur heeft de Voorzitter Dhr. Turk de gasten welkom geheten en gedeeld dat het bestuur een bijdrage zal leveren aan maatschappelijke participatie, emancipatie, integratie, solidariteit, interculturalisatie, diversiteit, duurzaamheid, behulpzaamheid en burgerschapszin van de mensen in Nederland. De heer Turk heeft tijdens de bijeenkomst toegezegd dat de culturele dagen herhaald zullen worden in november en december 2015.

Wij danken alle vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd aan het organiseren van deze prachtige kleurrijke dagen culturele dagen!