Weekend Academie Deventer

Met de Gouden Generatie Weekend Academie verbeter je je inzicht en vaardigheden en vinden er verschillende activiteiten plaats. De activiteiten van de academie vinden plaats op de locatie in Deventer en zijn bedoeld voor leerlingen van HAVO 3-4-5 en VWO 3-4-5-6. Speciaal voor deze academie zetten wij onze begeleiders in, die zelf een HBO of Universitaire achtergrond hebben.

Tijdens deze dagen vinden er trainingen plaats. De kracht van de trainingen ligt in het overzicht dat wij je bieden, gecombineerd met veel persoonlijke begeleiding. Wij leren je de belangrijkste theorie en een stapsgewijze manier voor optimaal resultaat. Daardoor krijg je overzicht en handigheid in je schoolloopbaan.

Daarnaast is er ruimte voor extracurriculaire activiteiten , zoals het beoefenen van verschillende sporten, seminars, amusement en vooral lekker eten. Wij geloven in persoonlijke begeleiding. Daarom werken wij in kleine groepen waarbij er veel contact is tussen de leerlingen en begeleiders.

Kortom, bestaat ons aanbod uit: • Huiswerkbegeleiding • Zelfontplooiing • Verse maaltijden • Sociale activiteiten • Persoonlijke begeleiding

We staan altijd klaar om u een rondleiding te geven en eventuele vragen te beantwoorden. Voor meer info zijn wij via de mail bereikbaar op [email protected] en telefonische bereikbaar op 06 34 43 32 52 (S.Aksu).