Voorlichtingsbijeenkomst – “Liefde moeder, Vertrouw vader”

Op zondag 9 juni 2013 heeft de heer Efkan Yesildag een seminar gegeven in Deventer over “Liefde moeder, Vertrouw vader”. Efkan Yesildag is een docent aan de faculteit Psychiatrie op Universiteit Fatih in Istanbul, schrijver over opvoeding kinderen en rol ouders en heeft een zelfstandig kliniek waar hij naast Opvoedingsproblemen ook gezinsproblemen en echtscheidingen behandeld. Efkan Yesildag is bekend van zijn boeken en een tv programma op de zender Samanyolu TV genaamd “Iki Alyans” (vertaald: Huwelijksring) een programma waar hij echtscheidingen verhelpt en de problemen met oplossingen aan de kijkers laat zien.

Er was groot belangstelling voor hem 130 mensen deelden mee aan het seminar. Na afloop zijn er foto’s gemaakt, boeken van Efkan Yesildag verkocht en ondertekent door hem en sommigen hebben een persoonlijk gesprek gehad.